Номінацію Камали Гарріс на посаду президента підтримали 99% делегатів Демократичної партії

Номінацію Камали Гарріс на посаду президента підтримали 99% делегатів Демократичної партії

Укрінформ
Віцепрезидентка США Камала Гарріс заручилася голосами 99% делегатів Демократичної партії за підсумками віртуального голосування 1-5 серпня.

Про це повідомляє The New York Times, передає Укрінформ.

У Національному комітеті Демократичної партії підсумували, що 59-річна Гарріс заручилася підтримкою 99% із 4 567 делегатів, які віддали свій голос.

Зазначається, що саме голосування проводилося в режимі онлайн із 1 по 5 серпня. Тепер її висунення має бути формально підтверджене з'їздом, який розпочнеться 19 серпня в Чикаго. Секретар з’їзду Джейсон Рей ще повинен буде затвердити результати цього поіменного голосування, перш ніж Гарріс та її кандидат у віцепрезиденти, який незабаром буде оголошений, зможуть прийняти свої номінації від партії.

Як правило, кандидати на пост президента й віцепрезидента висуваються під час особистого поіменного голосування делегатів, яке проводиться на з’їзді Демократичної партії.

Читайте також: Гарріс піде на заплановані теледебати, навіть, якщо Трамп на них не зʼявиться

Як повідомляв Укрінформ, минулої п’ятниці під час цього голосування делегатів, яке ще тривало на той момент, вже стало зрозуміло, що віцепрезидентка Камала Гарріс заручилася достатньою підтримкою делегатів, щоб стати кандидаткою на пост президента США від Демократичної партії.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-