У Росії арештували за корупцію ще одного ексчиновника Міноборони

У Росії арештували за корупцію ще одного ексчиновника Міноборони

Укрінформ
Російський військовий суд заарештував колишнього начальника Речового управління Міноборони Росії Володимира Демчика у справі про отримання хабаря у великому розмірі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Настоящее время» з посиланням на Слідчий комітет РФ.

За версією слідства, навесні 2017 року гендиректор однієї з комерційних організацій передав Демчику хабар у розмірі 4 млн рублів ($46,6 тис), щоб отримати держконтракти. У результаті в 2017-2018 роках його організація стала співвиконавцем держконтрактів на постачання речового майна для потреб ЗС РФ. Загалом Міноборони уклало з цією компанією 26 договорів більш ніж на 574 млн. рублів.

Читайте також: Британська розвідка пояснила стрімку «атаку на корупціонерів» в армії РФ

Демчик обіймав посаду начальника Речового управління Міноборони до квітня 2018 року. За даними СКР, зараз він є заступником генерального директора "Текстильної торгової компанії".

Раніше були затримані заступник міністра оборони Тимур Іванов, начальник головного управління кадрів Міноборони генерал-лейтенант Юрій Кузнєцов, заступник голови російського Генштабу Вадим Шамарін, начальник управління департаменту оборонного замовлення Міноборони Володимир Вертелецький, колишній командувач 58-ї загальновійськової армії Росії генерал-майор Іван Попов, ексзаступник міністра оборони генерал армії Дмитро Булгаков.

Як повідомлялося, вчора суд у Москві заарештував директора пропагандистського парку "Патріот" В'ячеслава Ахмедова, на нього заведено кримінальну справу за звинуваченням у шахрайстві.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-