Це полегшує нам завдання - спікер Джонсон про висунення Волза

Це полегшує нам завдання - спікер Джонсон про висунення Волза

Укрінформ
Спікер Палати представників США Майк Джонсон вважає, що республіканцям буде легше конкурувати з демократами, оскільки на посаду віцепрезидента висунуто «лівого» губернатора Міннесоти Тіма Волза.

Як передає Укрінформ, про це спікер, який представляє Республіканську партію, сказав у інтерв’ю The Hill.

«Це полегшує нам завдання, – зауважив Джонсон. – Він – лівий кандидат... Я, чесно кажучи, думав, що вона (віцепрезидентка Камала Гарріс, – ред.) спробує обрати поміркованого, але, очевидно, вона ще раз довела, ким вона є».

За його словами, Гарріс мала «найбільш ліберальну історію голосувань» під час її перебування в Сенаті, «це те, ким вона є…, це її радикальні позиції, які не збігаються з позицією американського народу».

Читайте також: Байден привітав обрання Волза кандидатом у віцепрезиденти

«І я думаю, що вибір Волза, просто ще більше підтверджує це», – додав він.

Завдання команди кандидата від республіканців Дональда Трампа «полягає в тому, щоб зробити ці позиції відомими й не дозволити їм спробувати приховати їх, що вони вже намагаються зробити», сказав Джонсон.

«І чим більше Камала говорить, тим краще для нас, – заявив він. – Думаю, що вони це розуміють, тому намагаються тримати її в тіні, тримають її на телесуфлері й за дуже заздалегідь прописаним сценарієм. І в нас є час, щоб переконатися, що американський народ повністю поінформований про те, ким вона є насправді».

Джонсон вважає, що губернатора Пенсильванії Джоша Шапіро демократи не висунули кандидатом на посаду віцепрезидента через його єврейське походження. На його думку, Шапіро «був би сильнішим вибором» для Гарріс.

Читайте також: Волз вдало атакує й висміює опонентів, тому Гарріс його обрала - експерт Атлантичної ради

«Я думаю, це, очевидно, було головним фактором – вона не хотіла включати в список кандидата на посаду віцепрезидента з єврейським походженням, тому що в Демократичній партії є розкол, – сказав Джонсон. – У них є пропалестинське, а в деяких випадках і прохамасівське крило Демократичної партії».

Як повідомляв Укрінформ, кандидат у президенти від демократів Камала Гарріс у вівторок оголосила кандидатом на посаду віцепрезидента губернатора штату Міннесота Тіма Волза.

Фото: Greg Nash

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-