Гарріс зібрала $36 мільйонів за добу після оголошення Волза кандидатом у віцепрезиденти - ЗМІ

Гарріс зібрала $36 мільйонів за добу після оголошення Волза кандидатом у віцепрезиденти - ЗМІ

Укрінформ
Кампанія кандидата у президенти США Камали Гарріс зібрала 36 млн доларів за добу після оголошення кандидатом у віцепрезиденти губернатора штату Міннесота Тіма Волза.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hill.

Представники передвиборчої кампанії Гарріс назвали це «одним із найкращих днів зі збору коштів» та свідченням ентузіазму серед демократів щодо вибору кандидата у віцепрезиденти.

Раніше кампанія Гарріс зібрала понад 200 мільйонів доларів за тиждень після того як діючий президент Джо Байден оголосив, що знімає свою кандидатуру.

У вівторок Гарріс і Волз провели політичну кампанію у Філадельфії, а цього тижня поїдуть до «ключових штатів» на виборах президента - Вісконсіна, Мічигану, Невади та Арізони.

Як повідомляв Укрінформ, Гарріс офіційно розпочала свою президентську кампанію в неділю, 21 липня, після того, як президент Джо Байден оголосив про вихід із президентських перегонів 2024 року. Президент та інші відомі демократи підтримали Гарріс як кандидатку в президенти від Демократичної партії. Вона вже отримала підтримку більшості делегатів Національного з’їзду Демократичної партії, який відбудеться у другій половині серпня й офіційно оголосить її кандидатом.

Читайте також: Волц: вдалий хід чи перша помилка Гарріс?

Гарріс у вівторок оголосила кандидатом у віцепрезиденти від своєї команди губернатора штату Міннесота Тіма Волза.

Фото: Facebook / Kamala Harris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-