Трамп із нетерпінням чекає на теледебати із Гарріс

Трамп із нетерпінням чекає на теледебати із Гарріс

Укрінформ
Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп заявив, що з нетерпінням чекає на теледебати із кандидаткою від демократів Камалою Гарріс.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, про це він заявив у четвер під час спілкування з пресою у своєму маєтку в Мар-а-Лаго у Флориді.

Він зазначив, що погодився на три раунди дебатів у вересні на телеканалах Fox, NBC та ABC.

«Думаю, що дуже важливо провести дебати, і ми домовилися з Fox про 4 вересня. Ми домовилися із NBC. Цілковита домовленість за умови, що вони прийдуть 10 вересня. І ми домовилися з ABC на 25 вересня», - зазначив Трамп.

За його словами, незначні деталі все ще опрацьовуються, зокрема щодо присутності авдиторії та місця проведення.

«Вони (Гарріс та її команда, – ред.) можуть погодитися, а можуть і не погодитися. Я не знаю, чи вони погодяться. Вона не давала інтерв'ю. Вона не може дати інтерв'ю. Вона ледь компетентна і не може дати інтерв'ю, але я із нетерпінням чекаю дебатів, бо вважаю, що ми повинні розставити всі крапки над «і», - підкреслив Трамп.

Читайте також: Байден не певен, що в разі програшу Трампа передача влади відбудеться мирно

Раніше повідомлялося, що Гарріс піде на теледебати на АВС відповідно до попередніх домовленостей - незалежно від того, чи з’явиться туди Трамп. Вона також відкинула його пропозиції перенести дебати на Fox News, який традиційно підтримує республіканців.

За даними ЗМІ, Трамп, називаючи дати, переплутав телеканали АВС та NBC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-