Трамп стверджує, що не веде активної виборчої кампанії, бо й так лідирує із великим відривом

Трамп стверджує, що не веде активної виборчої кампанії, бо й так лідирує із великим відривом

Укрінформ
Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп заявив, що не веде активну кампанію, оскільки нібито лідирує з великим відривом порівняно з висуванкою демократів Камалою Гарріс.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, про це він заявив у четвер під час спілкування з пресою у своєму маєтку в Мар-а-Лаго у Флориді.

Водночас від додав, що розміщає рекламні ролики та спілкується зі ЗМІ.

«Я роблю величезну кількість записів тут, у нас є рекламні ролики на такому рівні, який, я думаю, ніхто ніколи не робив раніше. Я розмовляю з вами по телефону, говорю на радіо, говорю на телебаченні, телебачення приїжджає сюди. Даруйте, а що ми зараз робимо?» - зазначив Трамп.

Переключившись на Гарріс, він заявив, що вона не здатна давати пресконференції.

«Вона не знає, як проводити пресконференції. Вона недостатньо розумна, щоб проводити пресконференції», - стверджує Трамп.

Читайте також: Гарріс та Волз вперше разом виступили на мітингу

За його словами, він проводитиме активнішу виборчу кампанію після Національного з’їзду Демократичної партії, яка офіційно висуне Гарріс на посаду президентки.

Національний з'їзд Демократичної партії відбудеться в Чикаго з 19–22 серпня.

Натомість відповідно до соціологічних опитувань Гарріс на загальнонаціональному рівні має рейтинг на кілька відсотків вищий, ніж Трамп. У ключових штатах їхні шанси рівні.

Фото: Tom Williams/CQ Roll Call

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-