Венс на трьох недільних телешоу атакував Гарріс і виправдовував Трампа

Венс на трьох недільних телешоу атакував Гарріс і виправдовував Трампа

Укрінформ
Кандидат на посаду віцепрезидента США від республіканців Джей Ді Венс узяв участь у трьох недільних телешоу, аби атакувати опонентів та виправдати попередні заяви кандидата в президенти Дональда Трампа.

Як передає Укрінформ з посиланням на Politico, Венс дав телеканалам АВС, CBS та CNN розлогі інтервʼю, запис яких було включено в передачі.

Він, зокрема, заявив, що називати його і Трампа «дивними» (weird), як це робить команда кандидатки на посаду президента від демократів Камали Гарріс, означає уподібнюватися до «шкільних хуліганів».

Хоча Трамп сам часто вдається до використання прізвиськ та образливих епітетів стосовно опонентів.

Також він назвав це «проєкцією», маючи на увазі, що Гарріс і кандидат на посаду віцепрезидента від демократів Тім Волз самі є «дивними».

Читайте також: Листування команди Трампа зазнало внутрішнього втручання, Politico отримало деякі документи

«Думаю, Камала Гарріс… щоразу, коли виступає перед виборцями, між нею і ними стоїть телесуфлер. Вона практично не спілкується зі ЗМІ. Думаю, вона не відповіла на жодне складне запитання репортерів», - заявив він, коментую попередні заяви Трампа про те, що Гарріс недостатньо розумна, щоб давати пресконференції.

Виправдовуючи висловлювання Трампа, який заявляв, що Гарріс вдає із себе чорну, щоб сподобатися виборцям, Венс сказав: «Вона прикидається однією людиною перед однією аудиторією, а перед іншою - зовсім іншою». Трамп хотів сказати, що вона «хамелеон», пояснив він.

За його словами, Гарріс постійно змінює свою позицію з різних питань, і Трамп у своїх нападках намагається представити Гарріс як «фундаментально фальшиву людину».

Читайте також: Гарріс&Волз: президентські перегони в США стають ще цікавішими

Венсу нагадали, що він сам це робив, висловлюючи ставлення до Трампа. У минулому він називав експрезидента «моральною катастрофою» і «американським Гітлером», а нині розхвалює його.

Венс зауважив, що люди повинні мати можливість змінювати свою думку, коли отримують інший набір фактів, і звинуватив медіа у спотворенні інформації.

«Це розумно - змінювати свою думку», - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп звинуватив Гарріс у тому, що вона лише нещодавно почала вдавати із себе чорношкіру, аби завоювати прихильність афроамериканців, хоча раніше ідентифікувала себе як індійку.

Фото: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-