В Іспанії поновилися антитуристичні протести

В Іспанії поновилися антитуристичні протести

Фото
Укрінформ
Близько 100 протестувальників увірвалися на відомий своїми вечірками пляж на Мальорці, аби висловити своє невдоволення станом туризму на острові.

Про це повідомляє Daily Mail, передає Укрінформ.

У столиці острова Пальма-де-Майорка близько 100 учасників руху "Пляж Майорки" увірвалися на найпопулярніше серед туристів місце у моря з метою привернути увагу влади до ситуації із сучасним туризмом на Майорці.

В руках протестувальники тримали плакати з написами "Повернемо наші пляжі", "Туристи, вертайтесь додому!", "Бро, якщо хочеш їхати кудись, їдь додому!" та інші.

Активісти заявили, що славнозвісний пляж Балнеаріо, 6 був обраний ними для демонстрації через те, що став центром пияцтва та безладдя.

Читайте також: Тисячі жителів Канарських островів протестували проти масового туризму

Двогодинний протест дозволив активістам донести свої вимоги. На їхню думку, сучасний туризм на Майорці призводить до зубожіння місцевих жителів, втрату ними робочих місця та житла. Як вважають протестувальники, влада має повернутися до моделі туризму 60-70-х років.

Як повідомляв Укрінформ, це вже не перший антитуристичний протест на Майорці, у липні тут пройшла багатотисячна демонстрація з вимогами відмовитися від сучасної формули туризму.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-