Трамп каже, що його зовнішність набагато краща, ніж у Гарріс

Трамп каже, що його зовнішність набагато краща, ніж у Гарріс

Укрінформ
Кандидат у на посаду президента від республіканців Дональд Трамп заявив у суботу на мітингу в Пенсильванії, що його зовнішність значно краща, ніж у кандидатки від демократів Камали Гарріс.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hill.

«Я набагато краще виглядаю, ніж вона. Я краще виглядаю, ніж Камала», – сказав він, посилаючись на обкладинку журналу Time, на якій зображено Гарріс.

Читайте також: Гарріс випереджає Трампа у п’яти з семи ключових штатів

«У журналі Time немає її фотографії, – пояснив він. – У них є неймовірний художник, який намалював її. Вони зробили багато фотографій, але вони не підійшли, тому вони найняли художника, який намалював її».

Photo-illustration by Neil Jamieson for TIME (Source Photos: Harris: Andrew Harnik—Getty Images; Getty Images

Під обкладинкою із зображенням Гарріс у номері Time, який виходить у другій половині серпня, вказано: «Фотоілюстрація Ніла Джеймісона для TIME (Використано фото Гарріс: Andrew Harnik – Getty Images; Getty Images)».

Photo-illustration by TIME; Getty Images

У попередньому номері – за першу половину серпня – на обкладинці розміщено фото Гарріс, яка заходить «в кадр», а Байден, обличчя якого не видно, виходить.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп, який повернувся до практики надання образливих імен, безуспішно шукає прізвисько для Гарріс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-