Гарріс випереджає Трампа в одному з ключових штатів

Гарріс випереджає Трампа в одному з ключових штатів

Опитування
Укрінформ
Віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає у передвиборчій президентській гонці колишнього президента Дональда Трампа в одному із ключових штатів – Мічигані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Newsweek з посиланням на дані опитування, проведеного Rasmussen Reports.

«Нове опитування Rasmussen, яке проводилося в період з 13 по 17 серпня, показує, що Гарріс випереджає Трампа на 1 пункт в очному протистоянні. Віцепрезидентка має підтримку 48% жителів Мічигану, порівняно з 47%, які підтримують колишнього президента», - йдеться у повідомленні.

В опитуванні взяли участь 1093 потенційні виборці з Мічигану.

Як зазначається, Мічиган зараз розглядають як один із ключових «хитких» штатів, результати виборів у якому можуть вирішити результати виборів президента США загалом.

У 2016 році Трамп із невеликою перевагою виграв у Мічигані, однак Джо Байден «повернув штат демократам» на виборах у 2020 році.

Читайте також: Трамп каже, що його зовнішність набагато краща, ніж у Гарріс

Водночас опитування Rasmussen в іншому «хиткому» штаті - Пенсільванії, проведене в аналогічний період, показує напружену боротьбу між кандидатами. Згідно з цим опитуванням, Трамп випереджає Гарріс на 1 пункт в очному протистоянні. «У штаті Пенсільванія Трамп має 47%, а Гарріс - 46% голосів виборців», - йдеться у повідомленні.

Як і Мічиган, Пенсільванія підтримала Трампа у 2016 році, а потім «повернулася» до Байдена у 2020 році. Ці обидва штати не підтримували республіканців з 1988 року, до перемоги Трампа.

Як повідомляв Укрінформ, 5 листопада відбудуться президентські вибори у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-