Гарріс назвала Трампа боягузом, його команда бурхливо зреагувала

Гарріс назвала Трампа боягузом, його команда бурхливо зреагувала

Укрінформ
Кандидатка на посаду президента від демократів Камала Гарріс назвала висуванця республіканців Дональда Трампа «боягузом».

Як передає Укрінформ з посиланням на Fox News, про це вона заявила, виступаючи перед своїми прихильниками в неділю в одному з ключових штатів – Пенсильванії, неподалік Піттсбурга.

«Ця кампанія – це визнання того, що, відверто кажучи, за останні кілька років відбулося певне збочення, яке, на мою думку, полягає в тому, що мірилом сили лідера є те, кого він завалює. Тоді як ми знаємо, що справжнім мірилом сили лідера є те, кого він підіймає», – сказала Гарріс.

Не називаючи імені свого суперника, вона зауважила, що «всякий, хто хоче завалити інших, є боягузом».

Читайте також: Крейзі, Брехля, Камабла: Трамп безуспішно шукає прізвисько для Гарріс - Politico

У відповідь речник команди Трампа Стівен Чунг вказав на те, що Гарріс не дала жодної великої пресконференції чи інтерв'ю ЗМІ за чотири тижні, відколи вона стала кандидаткою від демократів.

«Кампанія Камали – брехуни, шахраї та боягузи. Вона навіть не може дати інтерв'ю чи пресконференцію, навіть з дружнім ЗМІ, бо до смерті боїться, що її викриють у боягузтві та шахрайстві», – сказав Чунг у коментарі медіаресурсу Fox News, який традиційно підтримує республіканців.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп заявив у суботу на мітингу в Пенсильванії, що він значно красивіший, ніж Гарріс.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-