Ексвіцепрезидента Китайської асоціації футболу засудили до 11 років ув’язнення за хабарництво

Ексвіцепрезидента Китайської асоціації футболу засудили до 11 років ув’язнення за хабарництво

Укрінформ
Колишнього віцепрезидента Китайської асоціації футболу Лі Юї засуджено до 11 років ув’язнення за звинуваченням у хабарництві.

Про це повідомляє China Daily, передає Укрінформ.

Ексфункціонера також оштрафували на 1 мільйон юанів (близько $140 тисяч), а всі незаконно отримані ним кошти будуть стягнені та передані до державної скарбниці.

Подробиці справи не наводяться, проте вирок Лі став черговим у розслідуванні про ймовірну причетність до корупційних дій понад десяти високопоставлених футбольних чиновників, які тривають уже другий рік.

У березні колишнього голову Китайської асоціації футболу засудили на довічне за отримання хабарів на суму понад $10 мільйонів у межах одного з найгучніших антикорупційних розслідувань у китайському спорті за останні роки.

Читайте також: У США нападнику на письменника Салмана Рушді висунули додаткові звинувачення

Боротьба з корупцією у китайському футболі триває давно. Саме корупцію місцеві вболівальники звинувачують у незмінній неефективності національної збірної.

Як повідомляв Укрінформ, у середу Конституційний суд Таїланду відсторонив прем’єр-міністра Сретту Тавісіна від посади за «порушення етичних норм». Він призначив членом уряду посадовця, який раніше був ув’язнений за спробу підкупу судді.

Фото: CCTV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-