У Тель-Авіві чоловік загинув внаслідок вибуху бомби в його рюкзаку, ще одна людина постраждала

У Тель-Авіві чоловік загинув внаслідок вибуху бомби в його рюкзаку, ще одна людина постраждала

Укрінформ
У Тель-Авіві у неділю ввечері перехожий на вулиці загинув унаслідок вибуху бомби в його рюкзаку, ще одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

Зазначається, що чоловік віком близько 50 років йшов однією з вулиць на півдні міста, коли в його рюкзаку вибухнула бомба. Чоловік загинув. Унаслідок вибуху також зазнав поранень чоловік, який проїжджав повз на електросамокаті. Постраждалого госпіталізували.

Поліція розслідує вибух як спробу вчинення теракту. Агентство безпеки Shin Bet також займається розслідуванням інциденту.

«Це може бути терор, а може бути кримінал. Можливість терору реальна», - зазначив начальник округу поліції Тель-Авіва Перетц Амар.

За його словами, для встановлення всіх обставин необхідно ідентифікувати особу загиблого, однак це складно зробити.

Читайте також: В Австрії затримали двох юнаків - підозрюють у плануванні терактів на концерті Тейлор Свіфт

«Важко ідентифікувати тіло. Ми знаємо, що це не безневинний цивільний, а той, хто мав при собі вибуховий пристрій», – сказав Амар.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні державний секретар США Ентоні Блінкен прибув до Тель-Авіва в межах близькосхідного турне, спрямованого на посилення дипломатичного тиску з метою досягнення угоди про припинення вогню в Газі. Він зустрінеться в понеділок, 19 серпня, з вищим керівництвом Ізраїлю.

Фото ілюстративне: hatzola.org.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-