BMW відкликає 720 тисяч авто у США через ризик короткого замикання

BMW відкликає 720 тисяч авто у США через ризик короткого замикання

Укрінформ
Автовиробник BMW відкликає 720 796 автомобілів у США через ризик виникнення короткого замикання.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву Національної адміністрації управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA).

«Неналежним чином загерметизований електричний роз’єм на водяному насосі може піддаватися впливу води і призвести до короткого замикання», – заявив регулятор.

Під відкликання підпадають деякі кросовери німецького автовиробника, включно з моделями Х1 та Х5, а також деякі седани BMW 5.

У NHTSA зазначили, що дилери безкоштовно оглянуть і замінять водяний насос та роз’єм, а також встановлять захисний щиток в автівках, які буде відкликано.

Там додали, що у BMW поінформовані про 18 скарг, занепокоєнь або інцидентів на місцях, однак не було жодного випадку аварій або травмувань, пов’язаних із ризиком короткого замикання в перерахованих моделях.

Читайте також: Tesla відкликає понад 1,8 мільйона автомобілів через проблему з капотом

Як повідомляв Укрінформ, німецький автовиробник BMW і його підприємство в Китаї відкликають на китайському ринку разом 1,36 мільйона автомобілів, вироблених у КНР та імпортованих із Німеччини через потенційні ризики, пов’язані з подушкою безпеки водія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-