Трамп хоче переманити незалежного висуванця Кеннеді обіцянкою посади

Трамп хоче переманити незалежного висуванця Кеннеді обіцянкою посади

Укрінформ
Дональд Трамп у разі перемоги на виборах готовий дати посаду в адміністрації незалежному висуванцю Роберту Кеннеді, якщо той зніме свою кандидатуру з перегонів.

Як передає Укрінформ, про це Трамп заявив у інтерв’ю CNN.

«Він блискучий хлопець, – похвалив експрезидент незалежного кандидата. – Він дуже розумний хлопець. Я знаю його дуже давно… Поважаю його».

При цьому Трамп зауважив: «Не знаю, що він думає про вихід (з перегонів – ред.), але якщо він думає про вихід, я, звичайно, буду відкритий для цього».

Колишній глава Білого дому вкотре повторив, що має вищий рейтинг, ніж його опонентка – висуванка демократів Камала Гарріс.

Читайте також: Трамп хоче взяти Маска радником в разі перемоги на виборах - мільярдер готовий служити

«Я лідирую в опитуваннях, але не так сильно. Та незалежно від цього моя стратегія не змінюється. Ми не хочемо злочинності. Ми хочемо мати сильну армію. Ми повинні зупинити ввезення наркотиків. Ми повинні зупинити людей, які вливаються в нашу країну через відкритий кордон», - наголосив Трамп.

Можливість партнерства Трампа і Кеннеді обговорюється вже кілька тижнів, оскільки обидва кандидати змагаються за одні й ті самі групи виборців.

Читайте також: Трамп заявив, що не оскаржуватиме свою поразку лише в разі «чесних виборів»

Як повідомляв Укрінформ, Демократична партія США зібралася у понеділок на національний з’їзд у Чикаго для урочистого висунення віцепрезидентки Камали Гарріс кандидатом на посаду президента. З’їзд триватиме до четверга, 22 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-