Волз пообіцяв зниження податків для середнього класу в разі перемоги Гарріс

Волз пообіцяв зниження податків для середнього класу в разі перемоги Гарріс

Укрінформ
Кандидат на посаду віцепрезидента США від демократів губернатор Міннесоти Тім Волз пообіцяв, що його команда на чолі із Камалою Гарріс у разі перемоги на виборах знизить податки для середнього класу.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, про це він заявив у середу, виступаючи на з’їзді Демократичної партії в Чикаго.

«Якщо ви належите до середнього класу чи намагаєтеся стати ним, Камала Гарріс знизить ваші податки», - підкреслив Волз, зірвавши бурхливі оплески делегатів.

«Це та частина, яку потрібно вирізати, зберегти й розіслати вашим родичам, які ще не визначилися, аби вони знали», – сказав Волз, перелічуючи обіцянки своєї команди.

Він також наголосив, що Гарріс «візьметься за велику фармацевтику», тобто сприятиме зниженню цін на ліки, допоможе зробити купівлю житла доступнішою для американців.

«Незалежно від того, хто ви є, Камала Гарріс боротиметься за вашу свободу жити тим життям, яким ви хочете. Тому що це те, чого ми хочемо для себе, і це те, чого ми хочемо для наших сусідів», - підсумував Волз.

Читайте також: Промову Байдена на з’їзді Демпартії постійно переривали оваціями

Як повідомляв Укрінформ, у Чикаго 19–22 серпня проходить національний з’їзд Демократичної партії США, мета якого - затвердження Гарріс кандидатом на посаду президента.

У середу, третій день з’їзду, перед делегатами виступили експрезидент Білл Клінтон, колишня спікерка Палати представників Ненсі Пелосі, міністр транспорту Піт Буттіджідж, співак Стіві Вандер, який виконав один зі старих хітів, відома тележурналістка Опра Вінфрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-