У Росії під час штурму колонії силовики вбили ув’язнених, що захопили заручників - ЗМІ

У Росії під час штурму колонії силовики вбили ув’язнених, що захопили заручників - ЗМІ

Укрінформ
Внаслідок штурму колонії суворого режиму №19 в місті Суровикіно Волгоградської області Росії, в якій ув'язнені захопили заручників, всіх чотирьох нападників було вбито.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

Спочатку, за попередніми даними, повідомлялося, що під час штурму один з тих, хто брав участь у захопленні заручників, убитий і двоє поранені. Однак пізніше з’явилося уточнення, що під час штурму вбиті всі нападники – четверо осіб.

Телеграм-канал Shot наводить такі імена убитих: - Рамзідін Тошев, 28 років; Темур Хусінов, 29 років (обидва - уродженці Узбекистану); Рустамчон Наврузі, 23 роки; Назірчон Тошов, 28 років (обидва уродженці Таджикистану). Трьох було засуджено за замах на збут наркотиків. Хусінов (за іншими даними Хусаїнов) – за умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю.

Захоплення заручників у ВК№19 відбулося під час дисциплінарної комісії. За деякими даними, четверо ув’язнених назвали себе членами ІДІЛ. Вони заявили, що напали на співробітників Федеральної служби виконання покарань (ФСВП), бо адміністрація колонії утискала їх за їхню релігію.

Читайте також: У Бєлгородській області РФ танк переїхав машину

П'ятьом заручникам вдалося втекти: це начальник колонії Андрій Дев'ятов, один ув'язнений та троє співробітників ВК. Усіх постраждалих було госпіталізовано з колото-різаними ранами. Троє співробітників ФСВП загинули під час нападу. Ще якась кількість була захоплена у заручники.

Ув’язнені, що захопили заручників, вимагали $2 млн і гелікоптер. Вони змусили одного заручника звернутися до Володимира Путіна із проханням виконати їхні вимоги.

Як повідомлялося, в червні у слідчому ізоляторі №1 Ростова-на-Дону ув'язнені, які називали себе «муджахедами Ісламської держави», також захоплювали в заручники співробітників СІЗО. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-