У Воронезькій області РФ через атаку дронів палає склад боєприпасів

У Воронезькій області РФ через атаку дронів палає склад боєприпасів

Укрінформ
В Острогозькому районі Воронезької області РФ унаслідок нічної атаки безпілотників горить та детонує склад із боєприпасами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

Губернатор регіону Олександр Гусєв стверджує, що дрони збили, а склад спалахнув від їхніх уламків. «У результаті падіння фрагментів почалася пожежа, що викликала детонацію вибухонебезпечних об'єктів», - пояснив Гусєв.

Унаслідок детонації боєприпасів постраждали дві жінки. Із зони пожежі було евакуйовано близько 200 осіб, на території трьох сіл в Острогозькому районі запроваджено режим НС. Також пошкоджено лінію електропередачі, через що в одному із сіл району можуть бути перебої зі світлом.

У ніч проти 24 серпня дрони щонайменше двічі атакували Воронезьку область. Після першого удару осколкового поранення зазнала одна людина, в одному населеному пункті спалахнула трава, "великих руйнувань немає", уточнив Гусєв.

В Острогозьку знаходиться центр із підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби. Також до травня там планували відкрити виставку, присвячену захопленню окупантами Маріуполя.

Бєлгородську область уночі також атакували дрони, повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков. Постраждали двоє людей. У кількох будинках вибиті вікна та посічені фасади. В ударах він звинуватив українську армію.

Читайте також: Удари по військових аеродромах і заводах рф - це не загроза ескалації війни, а шлях до її завершення

За даними Міноборони Росії, у ніч проти 24 серпня було збито сім безпілотників: п'ять – над Воронезькою областю та по одному – над Бєлгородською та Брянською. Влада останньої повідомила, що постраждалих і руйнувань унаслідок атаки дронів немає.

Як повідомлялося, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російські регіони регулярно зазнають обстрілів та атак безпілотників.

Напередодні у Волгоградській області внаслідок нічної атаки безпілотників спалахнула пожежа на військовому аеродромі Маринівка, що підтверджується повідомленнями влади, місцевих жителів і супутниковими знімками.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-