На півночі Китаю через сильні зливи загинули щонайменше 11 людей

На півночі Китаю через сильні зливи загинули щонайменше 11 людей

Укрінформ
У провінції Ляонін на північному сході Китаю внаслідок сильних злив, що тривають останніми днями, щонайменше 11 людей загинули і ще 14 вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє CCTV, передає Укрінформ.

Найбільше від стихії постраждав міський округ Хулудао з населенням близько 2,5 мільйона жителів, де стихія завдала значної шкоди дорогам, лініям електропередач, комунікаційним мережам, будинкам та сільгоспугіддям.

За попередніми підрахунками місцевої влади, в Хулудао від негоди постраждали щонайменше 188 800 людей, пошкоджено 128 580 житлових будинків, а збитки становлять 10,3 мільярда юанів (близько $1,4 мільярда).

Крім того, в регіоні частково зруйновано дев’ять національних і регіональних автомагістралей та 210 доріг місцевого значення, пошкоджено 187 мостів.

Читайте також: У Варшаві - рекордні зливи, затоплені ключові дороги

До пошуково-рятувальних операцій залучено майже 30 тисяч рятувальників та понад 92 тисячі одиниць техніки, більше 50 тисяч людей евакуйовано в безпечні місця.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок зсуву ґрунту на південному сході Індії загинули щонайменше семеро людей, серед них одна дитина.

Фото: molihua.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-