Apple представить новий iPhone уже 9 вересня - Bloomberg

Apple представить новий iPhone уже 9 вересня - Bloomberg

Укрінформ
Американська компанія Apple Inc. розіслала запрошення на проведення презентації нових продуктів у своїй штаб-квартирі 9 вересня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

Компанія в понеділок оголосила, що презентація відбудеться в Apple Park у Каліфорнії, а темою заходу стане: «Настав час сяяти».

За словами співрозмовників, раніше Apple готувалася провести презентацію 10 вересня, але тепер це відбудеться на день раніше.

Зазначається, що 10 вересня - дата перших президентських дебатів між демократкою і віцепрезиденткою США Камалою Гарріс і кандидатом від Республіканської партії й експрезидентом Дональдом Трампом.

Очікується, що iPhone 16 матиме більші екрани на моделях Pro і нові функції камери, такі як спеціальна кнопка для фотографування. Компанія також випускає набір інструментів штучного інтелекту під назвою Apple Intelligence.

Читайте також: Apple і Meta обговорюють можливість інтеграції штучного інтелекту в iPhone

Однак загалом телефони не надто відрізнятимуться від минулорічних моделей.

Як повідомляв Укрінформ, компанія Apple зобов’язалася забезпечити безкоштовний доступ в операційній системі iOS до інших безконтактних платіжних систем, без необхідності використовувати додатки Apple Pay або Apple Wallet.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-