Гарріс випереджає Трампа на 2% у ключових штатах

Гарріс випереджає Трампа на 2% у ключових штатах

Опитування
Укрінформ
Віцепрезидент і кандидат у президенти від демократів Камала Гарріс випереджає конкурента-республіканця Дональда Трампа на 2% у ключових штатах серед зареєстрованих виборців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

Опитування Bloomberg News/Morning Consult, проведене в ключових штатах після національного з’їзду Демократичної партії минулого тижня, показало, що чинний віце-президент зменшила відрив або повернула назад перевагу над Трампом в ключових економічних питаннях, і зарекомендувала себе як більш надійну, ніж її конкурент, в питанні захисту особистих свобод.

Загалом Гарріс випереджає Трампа на 2 відсоткові пункти серед зареєстрованих виборців у семи ключових штатах.

Найбільшим її відрив від свого конкурента-експрезидента США є у штаті Вісконсин (+8%), а в штаті Аризона підтримка Гарріс і Трампа однакова (по 48%).

В інших ключових штатах випередження віце-президентки коливається в районі 2-4%.

Опитування також показало, що 84% прихильників Гарріс очікують її перемоги на виборах президента, у порівнянні з 79% виборців Трампа, які прогнозують те ж саме своєму кандидату.

Читайте також: Гарріс і Трамп не можуть домовитися про правила дебатів

Сам Трамп неодноразово стверджував, що він лідирує в усіх чи більшості опитувань, навіть коли ситуація змінилася в національних опитуваннях.

Проте його кампанія все частіше нагадує, що соціологи «помилялися щодо Трампа як у минулому, так і будуть помилятися знову».

Як повідомляв Укрінформ, кандидатка у президенти США від демократів Камала Гарріс після партійного з’їзду в Чикаго випереджає свого конкурента - республіканця Дональда Трампа - на 5%.

Фото: РАР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-