Google додав штучний інтелект у Gmail на Android

Google додав штучний інтелект у Gmail на Android

Укрінформ
Google додав функцію чат-бота Gemini у поштовий сервіс Gmail для смартфонів на операційній системі Android, що дає можливість систематизувати електронні листи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Verge.

Технологічний гігант нещодавно дозволив користувачам використовувати свого чат-бота Gemini AI, щоб ставити запитання про їхню поштову скриньку Gmail у мережі. З четверга ця функція, яка називається Gmail Q&A, поступово стане доступною і для мобільних пристроїв: чат-бот починає працювати на системі Android, а «незабаром» з’явиться і на системі iOS.

У компанії зазначили, що за допомогою нової функції користувачі Gmail зможуть ставити Gemini запитання про свою поштову скриньку або, наприклад, шукати певні деталі у листах, переглядати непрочитані повідомлення, повідомлення від певного відправника або ж отримувати резюме листів на певну тему у поштовій скриньці.

Однак користуватися чат-ботом зможуть лише ті користувачі, які мають підписку Google One AI Premium або Google Workspace із застосунками Gemini Business, Enterprise, Education або Education Premium.

Читайте також: Meta представила нову потужну модель зі штучним інтелектом для чат-ботів

Gmail Q&A почали розгортати у четвер, 29 серпня. У Google зазначили, що цей процес може зайняти до 15 днів.

Як повідомляв Укрінформ, у березні в компанії Google підтвердили, що обмежать типи запитань, пов'язаних з виборами у світі, які користувачі можуть поставити чат-боту Gemini.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-