У Нідерландах аеропорт Схіпгол інвестує рекордні €6 мільярдів у реконструкцію інфраструктури

У Нідерландах аеропорт Схіпгол інвестує рекордні €6 мільярдів у реконструкцію інфраструктури

Укрінформ
Найбільший аеропорт Нідерландів Схіпхол має намір вкласти рекордну суму 6 мільярдів євро у реконструкцію та розширення своєї інфраструктури.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на nu.nl.

“Схіпгол інвестує в аеропорт 6 мільярдів євро протягом наступних п'яти років. Це має, серед іншого, значно покращити інфраструктуру та умови праці персоналу. За словами речника Схіпгола, інфраструктура зараз не на прийнятному рівні”, - йдеться у повідомленні.

Реконструкція передбачає оновлення приміщень, покращення звукової ізоляції, а також створення нових багажних відсіків.

Уточнюється, що реконструкція, що планується, займає ключове місце в інвестиційному портфелі аеропорту на 2024-2029 роки, який став “найбільшим в історії” аеропорту.

Читайте також: У Нідерландах через технічний збій виникли проблеми в роботі урядових служб

Керівництво аеропорту також прагне знизити негативний вплив його діяльності на довкілля та покращити умови праці співробітників.

Аеропорт Схіпхол розташований поблизу Амстердама, він діє з 1916 року. Він займає четверте місце в Європі за величиною і третє за пасажиропотоком.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах глобальний технічний збій у роботі операційної системи Windows спричинив проблеми в роботі аеропорту Ейндховена та Схіпгол.

Фото: nu.nl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-