У Лондоні померли двоє поранених під час Ноттінґ-Гіллського карнавалу

У Лондоні померли двоє поранених під час Ноттінґ-Гіллського карнавалу

Укрінформ
Поліція Лондона повідомила, що померли двоє людей, які зазнали тяжких поранень під час Ноттінґ-Гіллського карнавалу.

Про це повідомляє Associated Press, передає Укрінформ.

За даними правоохоронців, 32-річна жінка, яка зазнала ножового поранення під час каранавалу у неділю, 25 серпня, померла рано-вранці у суботу. 20-річному місцевому жителю, який був затриманий і звинувачений у замаху на вбивство, тепер, імовірно, висунуть обвинувачення у вбивстві.

Лондонська поліція також заявила про смерть 41-річного чоловіка, якого знайшли непритомним на вулиці у понеділок увечері. У чоловіка була травма голови.

У цьому зв'язку 31-річному лондонцю були висунуті звинувачення у завданні тяжких тілесних ушкоджень, однак після смерті потерпілого звинувачення переглянуть.

Загалом під час цьогорічного Ноттінґ-Гіллського карнавалу ножових поранень зазнали восьмеро людей, поінформували правоохоронці. Понад 300 осіб були затримані, переважно за зберігання холодної зброї або наркотиків.

Читайте також: У Німеччині жінка з ножем напала на пасажирів автобуса, троє поранених

Як повідомляв Укрінформ, 25 серпня у Лондоні в перший день Ноттінґ-Гіллського карнавалу троє людей зазнали ножових поранень. Одна із потерпілих була доправлена в лікарню у критичному стані.

Ноттінґ-Гіллський карнавал - щорічний дводенний фестиваль, започаткований афроамериканськими мігрантами з Карибських островів, який проводиться у лондонському районі Ноттінґ-Гілл. Починаючи з 1959 року фестиваль проходив у січні, а з 1965 року карнавал проводять влітку.

Фото: Lucy North/PA via AP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-