Учасниця Олімпіади від Уганди потрапила до лікарні після того, як її підпалив колишній

Учасниця Олімпіади від Уганди потрапила до лікарні після того, як її підпалив колишній

Укрінформ
Угандійська спортсменка на довгі дистанції і марафон Ребекка Чептегей перебуває у критичному стані в кенійській лікарні після того, як її облив бензином і підпалив колишній хлопець.

Про це повідомляє BBC, передає Укрінформ.

За даними поліції, 33-річна спортсменка, яка брала участь у нещодавній Олімпіаді в Парижі, отримала опіки понад 75% тіла.

На жінку напали в неділю в її будинку в невеликому містечку Ендебесс на заході Кенії, після чого сусіди викликали швидку.

«Було чути, як пара сварилася біля будинку. Під час сварки бачили, як хлопець облив жінку рідиною, а потім підпалив її», - повідомили в поліції.

Як повідомив журналістам начальник місцевої поліції, ймовірний нападник також отримав серйозні опіки. Жінка і її нападник перебувають у лікарні.

Чептегей купила ділянку землі в графстві Транс-Нзоя і побудувала будинок, щоб бути ближче до спортивних тренувальних центрів Кенії. У рапорті, поданому поліцією, йдеться про те, що між спортсменко і її хлопцем виникла суперечка за цю ділянку землі. Поліція повідомляє, що наразі ведеться розслідування.

Чептегей фінішувала 44-ю в марафоні на нещодавній Олімпіаді в Парижі.

Читайте також: Житель Білої Церкви кинув гранату в дружину та сина, жінка загинула

Вона також виграла золото на Чемпіонаті світу з гірського та трейлового бігу в Чіангмаї, Таїланд, у 2022 році.

Як повідомляв Укрінформ, під час Олімпійських ігор, які нещодавно відбулися у столиці Франції, в українського борця Жана Беленюка вкрали годинник.

Фото: Uganda Athletics Federation/X

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-