Гарріс зберігає 6% переваги над Трампом у соцопитуваннях

Гарріс зберігає 6% переваги над Трампом у соцопитуваннях

Укрінформ
Чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс зберігає перевагу в рейтингах соцопитувань над Дональдом Трампом у 6%, однак динаміка зростання її відриву поступово сповільнюється.

Про це йдеться в результатах останнього опитування, проведеного телеканалом ABC News та компанією IPSOS, передає Укрінформ.

Зазначається, що динаміка переваги Гарріс «сповільнюється», однак «вона все ще зберігає перевагу» в загальнонаціональних опитуваннях, а також в опитуваннях всередині штатів.

За останніми даними, як свідчать соціологи, Гарріс має 52% підтримки, в той час, як за Трампа на нинішньому етапі готові віддати голоси лише 46% виборців. При цьому зазначається, що Гарріс набрала помітної переваги в штатах Вісконсін, Мічиган, Пенсильванія, Невада, Джорджія й Аризона, які вважаються ключовими для перемоги в президентських виборах цього року. Тим часом Трамп випереджає чинну віцепрезидентку на 0,4% в штаті Північна Кароліна.

Крім того, зазначається, що Гарріс має більшу на 13% підтримку серед жінок, Трамп – 5% переваги серед чоловіків.

Читайте також: Трамп заявив, що має право втручатися у вибори президента США

Як повідомляв Укрінформ, одразу після проведення з’їзду Демократичної партії в Чикаго в серпні, за Гарріс готові були проголосувати 48% виборців, у той час як за Трампа – 43% громадян з правом голосу.

Фото: Facebook / Kamala Harris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-