У Польщі неподалік кордону з Білоруссю виявили невідомий обʼєкт, його перевіряють спецслужби

У Польщі неподалік кордону з Білоруссю виявили невідомий обʼєкт, його перевіряють спецслужби

Укрінформ
Невідомий обʼєкт із кириличним написом виявлено у полі поблизу села Стара Камьонка Підляського воєводства неподалік кордону з Білоруссю.

У польських спецслужбах схиляються до думки, що це - метеорологічна куля, передає Укрінформ із посиланням на PAP.

Про виявлення обʼєкта о восьмій ранку в полі неподалік села Стара Камьонка повідомив представник пресслужби поліції Підляського воєводства РП Конрад Карвацький. За його словами, обʼєкт було передано польським спецслужбам.

Речник координатора польських спецслужб Яцек Добжинський повідомив, що виявлений обʼєкт, із кириличним написом це, ймовірно, метеорологічна куля.

«На місце події прибула поліція, а також був задіяний собака-сапер. Ми перевірили, що це за предмет. Усе вказує на те, що це метеорологічна куля»,- констатував Добжинський.

За його словами, нещодавно в цьому районі було виявлено ще одну метеорологічну кулю, зауваживши, що, ймовірно, в цьому районі є їх зона польоту.

Читайте також: КНДР знову запустила кулі зі сміттям у Південну Корею

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці серпня поблизу кордону з Росією був виявлений невідомий обʼєкт, який згодом також у Польщі ідентифікували як російську метеорологічну кулю.

Нещодавно польські військові безрезультатно завершили пошуки російського безпілотника в Люблінському воєводстві поблизу кордону з Україною, які тривали після інтенсивного ракетного обстрілу Росією України 26 серпня. Перед цим інформувалося, що російський бойовий безпілотник порушив повітряний простір Польщі, на радарах його фіксували упродовж півгодини, але потім він зник.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну повітряний простір Польщі декілька разів порушували російські ракети, які атакували цілі в Україні.

Фото: PAP/Przemysław Piątkowski

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-