Трамп випереджає Гарріс на 1% у загальнонаціональному опитуванні

Трамп випереджає Гарріс на 1% у загальнонаціональному опитуванні

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп випереджає віцепрезидентку Камалу Гарріс на 1% у новому загальнонаціональному опитуванні, проведеному газетою New York Times та коледжем Сієна.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Bloomberg.

"Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп випереджає чинного віцепрезидента Камалу Гарріс на один відсоток за підсумками нового загальнонаціонального опитування, проведеного New York Times та Сієнським коледжем", - йдеться у повідомленні.

Опитування 1695 зареєстрованих виборців проводилося 3-6 вересня та засвідчило підтримку Трампа на рівні 48% проти 47% у Гарріс у межах тривідсоткової похибки. Опитування проводили телефоном, з використанням живих інтерв’юерів, англійською та іспанською мовами.

За даними опитування, 56% зареєстрованих виборців вважають, що Трамп краще впорається з економікою, тоді як 51% виборців оцінюють поточні економічні умови як погані.

Зазначається, що Гарріс та Трамп зустрінуться у вівторок увечері у Філадельфії під час єдиних запланованих дебатів між кандидатами перед виборами у листопаді.

Читайте також: Трамп заявив, що його ставлення до РФ було «найжорсткішим в історії»

За даними опитування, 28% ймовірних виборців заявили, що їм необхідно більше дізнатися про Гарріс, яка стала кандидаткою від демократів, коли президент Джо Байден у липні оголосив, що виходить з президентських перегонів.

Як повідомлялося, президент США Джо Байден припинив свою кампанію з переобрання 21 липня та підтримав кандидатуру Гарріс. Вихід Байдена з перегонів відбувся на тлі питань щодо його віку та стану здоров'я після його виступу на дебатах проти Трампа наприкінці червня.

 Фото: Tom Williams/CQ Roll Call

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-