У Росії двоє підлітків спалили гелікоптер Мі-8 - ЗМІ

У Росії двоє підлітків спалили гелікоптер Мі-8 - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У ніч проти 11 вересня двоє підлітків проникли на територію аеропорту міста Ноябрськ Ямало-Ненецького автономного округу РФ та спалили гелікоптер Мі-8.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал «База».

«13-річний Тимур і 14-річний Саша пробралися на територію, що охороняється, через дірку в паркані. Через цю дірку вони й утекли. Нині хлопці у лікарні під охороною», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що гелікоптер згорів майже повністю — від нього залишився тільки хвіст.

Стверджується, що завдання підпалити вертоліт хлопцям надійшло через Telegram. За це їм, нібито, було обіцяно 5 мільйонів рублів ($55 тис). За даними видання, підлітки розповіли, що днями вони спалили і вежу стільникового зв'язку — за це їм заплатили близько $300.

Під час підпалу вертольота хлопці поводилися необережно, через що отримали опіки обличчя. Тому відбігши трохи від аеропорту, школярі викликали швидку допомогу. Медики доправили паліїв до лікарні.

Читайте також: У Бєлгородській області РФ після «втручання» зійшов із рейок вантажний потяг

Окремо зазначено, що батько одного зі школярів зараз «служить на СВО», як у Росії називають повномасштабну агресію проти України.

Як повідомляв Укрінформ, на початку року в російському Челябінську заарештували 16-річного жителя Дагестану, якого обвинувачують у спробі підпалу військового літака Су-34 на аеродромі "Шагол".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-