Байден, Трамп і Гарріс узяли участь у спільному заході з нагоди роковин терактів 11 вересня

Байден, Трамп і Гарріс узяли участь у спільному заході з нагоди роковин терактів 11 вересня

Укрінформ
Президент Джо Байден та кандидати на президентську посаду від республіканців і демократів Дональд Трамп і Камала Гарріс у середу взяли участь у спільному заході з нагоди роковин терактів 11 вересня 2001 року.

Як передає Укрінформ з посиланням на CNN, усі троє поликів стояли разом, вшановуючи загиблих хвилиною мовчання у Нью-Йорку на Мангеттені на місці Всесвітнього торгового центру, який було зруйновано внаслідок нападів.

Зазначається, що Трамп і Гарріс, які напередодні зустрічалися на гострих теледебатах, потиснули одне одному руки.

У заході також узяв участь кандидат на посаду віцепрезидента від республіканців Джей Ді Венс.

Читайте також: Остін скасував угоди про визнання провини з трьома обвинуваченими в терактах 11 вересня

Як повідомлялося, від імені українського народу глибокі співчуття родинам і близьким жертв терактів 11 вересня висловив президент України Володимир Зеленський.

«Ми сумуємо разом із вами, наші американські друзі, – написав він у соцмережі Х. – Нам, українцям, надто добре знайомі біль і горе родин, які втратили близьких унаслідок терору. Ми сповнені рішучості захищати наші спільні цінності від терору та агресії».

11 вересня 2001 року у США було вчинено низку терористичних атак, під час яких терористи-смертники на захоплених літаках атакували вежі Всесвітнього торговельного центру у Нью-Йорку та будівлю Пентагону у Вашингтоні.

У ВТЦ тоді загинули понад 2600 осіб, 125 – у Пентагоні, 256 людей – у чотирьох літаках. Серед загиблих – громадяни США та ще 91 держави, зокрема України.

Фото: скриншот відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-