Пентагон взаємодіє з іншими відомствами США, щоб відрізати Росії доступ до технологій - речник

Пентагон взаємодіє з іншими відомствами США, щоб відрізати Росії доступ до технологій - речник

Укрінформ
Пентагон тісно співпрацює з іншими урядовими установами Сполучених Штатів, аби позбавити Росію будь-яких можливостей отримувати американські технології – навіть в обхід санкцій.

Про це заявив речник Пентагону генерал Патрік Райдер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми, безумовно, не хочемо бачити, щоб американські технології використовувалися (росіянами – ред.) в таких місцях, як Україна – проти українських громадян», - сказав представник оборонного відомства США.

Він зазначив, що Пентагон взаємодіє з іншими урядовими структурами США, зокрема з Міністерством торгівлі, аби компоненти американського виробництва не з’являлися в зброї, яку використовують підсанкційні країни, такі як Росія.

Читайте також: США запровадили посилені санкції проти Росії в галузі IT

«Міністерство оборони продовжить тісно співпрацювати з нашими міжвідомчими партнерами, щоб запобігти цьому», - запевнив представник Пентагону.

Як повідомлялося, напередодні Комітет Сенату США з питань внутрішньої безпеки та урядових справ провів слухання на тему: «Підживлення російської воєнної машини американськими компаніями». Американські законодавці та урядовці обговорили, як зменшити можливості Росії та інших країн обходити санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-