Гарріс може бути «агресивнішою» за Байдена в питанні підтримки України - експосол США Тейлор

Гарріс може бути «агресивнішою» за Байдена в питанні підтримки України - експосол США Тейлор

Укрінформ
Віцепрезидент США Камала Гарріс може бути дещо «агресивнішою» в питанні підтримки України за нинішнього очільника Білого дому Джо Байдена, якщо її оберуть президентом.

Таку думку висловив посол США в Україні у 2006-2009 роках Вільям Тейлор під час спілкування зі ЗМІ в Амерікан Юніверсіті Київ, передає кореспондент Укрінформу.

«Віцепрезидент Камала Гарріс підтримує Україну і позицію «Будьте з Україною до перемоги». Вона матиме можливість стати ще сильнішою, якщо захоче. І я ставлю на те, що вона буде трохи агресивнішою, ніж президент Байден», – сказав дипломат.

Тейлор зауважив, що хоч Президент Байден і повільно приймав такі рішення, як передача Україні РСЗВ HIMARS, танків Abrams, літаків F16 чи ударів по території Росії вздовж кордону, він завжди ухвалював правильне рішення.

«Я вважаю, що ви отримаєте правильне рішення. І вона це підтримує. Вона вже подала знак, що буде трохи агресивнішою в деяких питаннях, ніж навіть президент Байден», – пояснив експосол позицію Камали Гарріс.

Дипломат додав, що якщо кандидатку від Демократичної партії оберуть Президентом, вона також прийде з новим держсекретарем і радником із нацбезпеки: «У неї є можливість залучити людей, які ще більше підтримують Україну. Я впевнений, що вони будуть більше підтримувати».

Читайте також: США навряд чи перестануть допомагати Україні після виборів - голова Військового комітету НАТО

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня Гарріс і Трамп зустрілися на дебатах на телеканалі ABC News. Експрес-опитування CNN, показало, що 63% глядачів вважають, що дебати виграла Гарріс, 37% – Трамп.

Фото: x.com/KamalaHarris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-