Світові авіакомпанії скасовують рейси до Лівану й Ізраїлю

Світові авіакомпанії скасовують рейси до Лівану й Ізраїлю

Укрінформ
Світові авіакомпанії, зокрема Qatar Airways та British Airways, скасували рейси до Бейрута і Тель-Авіва через посилення бойових дій між Ізраїлем і ліванською «Хезболлою».

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ. 

Авіакомпанія Qatar Airways заявила, що призупинила польоти до Бейрута до середи через ескалацію бойових дій між Ізраїлем та Хезболлою.

«У зв'язку з ситуацією, що склалася в Лівані, авіакомпанія Qatar Airways тимчасово призупинила польоти в міжнародний аеропорт Бейрута Рафік Харірі до 25 вересня», - йдеться в заяві катарського національного перевізника.

Вони додали, що безпека пасажирів «залишається нашим найвищим пріоритетом».

Авіакомпанії Wizz Air, British Airways і Azerbaijan Airlines скасували сьогодні рейси до і з аеропорту Бен-Гуріона через посилення бойових дій. На сайті аеропорту Бен-Гуріон повідомляється, що всі три авіакомпанії сьогодні більше не здійснюють рейси до Ізраїлю та з нього.

Читайте також: У Лівані заявили, що кількість загиблих внаслідок удару Ізраїлю перевищила 270

Багато авіакомпаній лише нещодавно відновили польоти, призупинивши їх у різні моменти протягом року після атаки ХАМАСу 7 жовтня і продовження війни. Інші все ще не літають через міркування безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, кількість загиблих у Лівані внаслідок ізраїльських авіаударів по об’єктах угрупування «Хезболла» у понеділок, 23 вересня, перевищила 270 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-