У Росії розбився гелікоптер із депутатом «Єдиної Росії»

У Росії розбився гелікоптер із депутатом «Єдиної Росії»

Фото
Укрінформ
В Архангельській області РФ вранці у п’ятницю розбився приватний гелікоптер з депутатом від правлячої партії «Єдина Росія» Сергієм Сметаніним та бізнесменом Олексієм Семеновим на борту.

Як передає Укрінформ, про це повідомив телеграм-канал Astra.

«Сьогодні о 09:10 за московським часом гелікоптером архангельської регіональної пошуково-рятувальної бази був виявлений гелікоптер Robinson R44, який впав за 5 кілометрів від села Бичаче. На місці аварії виявлено тіла двох загиблих», – йдеться у заяві регіонального агентства державної протипожежної служби.

Зазначається, що напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

За попередніми даними, загиблі унаслідок авіакатастрофи – депутат міської думи Архангельська Сергій Сметанін та бізнесмен Олексій Семенов. Російські медіа повідомили, що Robinson R44 не належав ані Сметаніну, ані Семенову, власником повітряного судна є «інша людина».

За фактом авіатрощі було відкрите кримінальне провадження. У слідчому комітеті стверджують, що політ гелікоптера не узгоджувався, а план польоту – не надавався.

Читайте також: У Підмосков'ї розбився літак Ан-2, екіпаж загинув - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 17 вересня у Зейському районі Амурської області РФ зазнав аварії гелікоптер Robinson R66, пілот та двоє пасажирів загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-