Поле бою, дрони та розміщення ППО: Зеленський провів засідання Ставки

Поле бою, дрони та розміщення ППО: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Після повернення до Києва Президент України Володимир Зеленський провів Ставку Верховного Головнокомандувача, на якій обговорили зміни на полі бою, боротьбу з російськими дронами та пріоритетні напрямки для розміщення очікуваних систем ППО.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Після повернення до Києва найперше провів Ставку, щоб отримати всі оновлення щодо змін на полі бою. Заслухав доповідь Головкома Олександра Сирського про ситуацію на основних напрямках», – розповів Зеленський.

За його словами, під час Ставки були доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна: боротьба з російськими «орланами», «ланцетами» й іншими дронами та розвиток власних технологій БПЛА та РЕБ.

Читайте також: Прорив росіян на Харківщині: ДБР вивчає секретні документи, допитали понад 100 людей

«Ми також визначили пріоритетні напрямки для розміщення очікуваних систем ППО», – відзначив Президент.

Начальник Генштабу Анатолій Баргилевич, за його словами, доповів про стан підготовки, комплектування озброєнням та особовим складом бригад і резервів. Голови Харківської, Сумської та Чернігівської військових адміністрацій – про подальше зведення фортифікацій, захист важливих об’єктів, зокрема генерації, та поточний стан забезпечення людей світлом.

Читайте також: Збиватимемо до 95% цілей: як летючий радар SAAB 340 підсилить Україну

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня глава МЗС ФРН Анналена Бербок заявила, що Німеччина передасть Україні ще один зенітно-ракетний комплекс Patriot для посилення ППО країни на тлі російської агресії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-