Соцмережі повідомляють, що ЗСУ підірвали важливий міст у Курській області

Соцмережі повідомляють, що ЗСУ підірвали важливий міст у Курській області

Фото
Укрінформ
Російські соцмережі стверджують, що українська армія нібито зруйнувала міст через ріку Сейм у селищі Глушкове Курської області.

Як передає Укрінформ, про це пише опозиційне видання «Важные истории» із посиланням на Телеграм-канал Mash та російських блогерів.

Російські медіа заявляють, що ЗСУ нібито випустили по мосту дві ракети з РСЗВ HIMARS, внаслідок другого удару, завданого близько 17:00, міст зруйновано.

Також стверджується, що завдаються удари по мосту в селі Зване Глушківського району.

Українські військові цю інформацію поки не коментували.

Telegram-канал "Прямой Ефир Курск" написав, що саме через цей міст здійснюється постачання російського військового угруповання та евакуацію цивільних осіб. Втрата цих мостів може призвести до захоплення всього району на південь від річки Сейм, ідеться в повідомленні.

Читайте також: Росія створила неефективну структуру для відповіді на операцію ЗСУ у Курській області - ISW

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня в Курській області РФ оголосили "обов'язкову евакуацію" жителів селища Глушкове з населенням понад 4,5 тисячі осіб, яке знаходиться за сім кілометрів від кордону з Україною.

Російські "воєнкори" стверджують, що це зроблено на тлі обстрілів ЗСУ об'єктів інфраструктури - зокрема мосту через річку Сейм у Глушковому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-