Сили оборони вразили склади з КАБами та паливом на аеродромі Маринівка в РФ - джерело

Сили оборони вразили склади з КАБами та паливом на аеродромі Маринівка в РФ - джерело

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України спільно із Силами спецоперацій уразили склади з керованими авіабомбами та паливом на аеродромі Маринівка в РФ.

Про це повідомило Укрінформу поінформоване джерело в СБУ.

За його даними, місцеві росіяни скаржаться, що після атаки дронів СБУ та ССО їхній військовий аеродром виглядає, як кадри з фільму про апокаліпсис. Саме Маринівку у Волгоградській області ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні, сказав співрозмовник.

"Так зване СВО настільки йде по плану, що місцеві жителі всю ніч та ранок слухали, як вибухають склади з авіаційними КАБами, боєкомплектом та паливо-мастильними матеріалами. Над територією аеродрому підіймаються стовпи чорного диму та лунає потужна детонація. СБУ з хірургічною точністю працює по аеродромах, з яких ворог атакує Україну. Кожна така реалізація знижує перевагу росіян в повітрі та значно обмежує їхні авіаційні спроможності», - зазначило джерело в СБУ.

Читайте також: Кіберфахівці ГУР атакували сервери російських телеканалів і показали правду про війну в Україні - джерело

Як повідомлялося, у Волгоградській області РФ внаслідок нічної атаки безпілотників виникла пожежа на військовому аеродромі Маринівка, що підтверджується повідомленнями влади, місцевих жителів і супутниковими знімками.

Раніше, 16 серпня, в результаті операції Головного управління розвідки Міноборони України було завдано удару дронами-камікадзе по військовому аеродрому "Саваслейка" в Нижньогородській області РФ, внаслідок чого знищено три літаки і ще п'ять пошкоджено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-