Сім'я Айзека Гейза вимагає від Трампа $3 мільйони компенсації за використання пісні співака

Сім'я Айзека Гейза вимагає від Трампа $3 мільйони компенсації за використання пісні співака

Укрінформ
Сім'я музиканта, покійної легенди ритм-енд-блюзу Айзека Гейза, заявила, що вони подають до суду на кандидата в президенти США Дональда Трампа за його несанкціоноване використання пісні «Hold On, I'm Coming» під час передвиборних заходів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Родина Гейза вимагає від Трампа припинити відтворювати пісню та заплатити 3 мільйони доларів за її несанкціоноване використання з 2022 по 2024 рр., заявивши, що авторські права були порушені 134 рази.

Сам американський співак Айзек Гейз помер у 2008 році. Наразі родина музиканта володіє правами на його пісню «Hold On, I'm Coming».

Зазначається, що сім’я Гейза також попросила видалити всі відео, на яких Трамп використовує цю пісню, і оприлюднити офіційну заяву від кампанії Трампа, у якій йдеться, що родина Гейза не «санкціонувала, не схвалювала і не дозволяла використання пісні».

Читайте також: Венс на трьох недільних телешоу атакував Гарріс і виправдовував Трампа

Як повідомляв Укрінформ, команда співачки Селін Діон розкритикувала кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа за несанкціоноване використання однієї з її пісень «My Heart Will Go On» під час передвиборчого заходу.

Фото: Tom Williams/CQ Roll Call 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-