У Японії українці розпочали курс кулінарних майстер-класів
Фото
Укрінформ
Громада українців в Японії НПО «Краяни» за фінансової підтримки Японського фонду (Nippon Foundation) розпочала курс кулінарних майстер-класів у Токіо.
Як передає Укрінформ, про це громада повідомила на своїй фейсбук-сторінці.
Перша зустріч відбулася вже на початку травня. Гості майстер-класу навчилась випікати паски за оригінальними рецептами майстрині пані Лідії.
«Дякуємо всім, хто взяв участь у майстеркласі! Чудове спілкування, задоволені посмішки – найкраща нагорода для майстрині», – подякували «Краяни».
На наступній зустрічі учасників майстеркласу навчатимуть готувати гречаники.
Нагадаємо, японсько-українська команда центру «Хімаварі» («Соняшник») відкрила в одному з найатмосферніших районів Токіо – Шібуя – кафе «Кокорогото», у якому працюють молоді українці, що знайшли прихисток в Японії.
Фото: Українці в Японії «Краяни» / Фейсбук