Ryanair зайде в Україну попри неузгодженість з

Ryanair зайде в Україну попри неузгодженість з "Борисполем" - Омелян

Укрінформ
Міністр інфраструктури Володимир Омелян упевнений, що неузгодженість між авіакомпанією Ryanair та аеропортом "Бориспіль" щодо часу прильоту і вильоту рейсів не вплине на плани лоукостера про вихід український ринок.

Про це він заявив у коментарі журналістам у п'ятницю, 6 квітня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За його словами, авіакомпанія Ryanair точно полетить з України, а пасажири, які вже придбали квитки, зможуть скористатися послугами авіакомпанії.

"Я щиро сподіваюся, що Президент або міністр інфраструктури не буде займатися питаннями видачі слотів, але я не маю жодних сумнівів, що Ryanair полетить, і ті, хто планував придбати квитки, скористуються послугами цієї авіакомпанії", - наголосив Омелян.

Він зауважив, що для вирішення таких питань в аеропорту "Бориспіль" працює команда професіоналів.

Читайте також: Ryanair відкрив продаж квитків на ще один напрямок з України

Як повідомлялося, гендиректор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін нещодавно заявив, що ірландська авіакомпанія Ryanair запустила продаж квитків на рейси з України, не отримавши узгодження слотів (вільного часу для обслуговування в терміналі).

"Можу спрогнозувати, що часові проміжки, які вони вказують в системі продажу як час вильоту з Борисполя, нами надані бути не можуть, тому що вони збігаються з періодами ранкових і вечірніх пікових розльотів. У ці відрізки навіть зараз йде перевищення пропускної здатності аеропорту на годину-дві", - пояснив Рябікін.

За його словами, компанія вказує саме той час, який у "Борисполі" їй не підтверджували.

Представники ірландського лоукост-перевізника Ryanair 23 березня 2018 року підписали договори про співробітництво з керівництвом аеропортів "Бориспіль" і "Львів". Польоти авіакомпанії Ryanair з Києва і Львова стартують з 15 жовтня 2018 року.

Авіакомпанія Ryanair відкрила 10 маршрутів з Києва: Барселона (4 рейси на тиждень), Братислава (3), Гданськ (2), Краків (3), Лондон-Станстед (5), Познань (2), Стокгольм С (3), Вільнюс (3), Варшава (4) і Вроцлав (3).

Також відкрилися 5 маршрутів зі Львова: Дюссельдорф (3 рейси на тиждень), Краків (3), Лондон-Станстед (3), Меммінген (2), Варшава М (3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-