«єПідтримка»: Monobank за три години відкрив 50 тисяч карток для виплат

«єПідтримка»: Monobank за три години відкрив 50 тисяч карток для виплат

Укрінформ
Клієнти Monobank за три години відкрили 50 тисяч карток для виплати за програмою «єПідтримка» вакцинованим від коронавірусу.

Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

"50000 карток для виплати 1000 гривень відкрили клієнти Моно за три години. І це дуже непогано!" – написав він.

Раніше Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив на засіданні уряду, що виплати по 1 тисячі гривень вакциновані від коронавірусу українці отримуватимуть на віртуальні картки «єПідтримка» у додатку Дія.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський раніше анонсував, що з 19 грудня в Україні почне працювати програма з надання 1 тис. гривень громадянам, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

Прессекретар глави держави Сергій Нікіфоров уточнив, що виплата тисячі гривень проводитиметься у вигляді ваучерів, сертифікатів чи депозитів усім громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти коронавірусної інфекції як до 19 грудня, так і після. Ініціатива є масштабною програмою підтримки бізнесу.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль уточнив, що для виплат вакцинованим від коронавірусу цього року з держбюджету планувалося виділити 3 млрд грн, а на початку 2022 року – ще 3 млрд грн, але влада не виключала можливого розширення фінансування цієї програми. Згодом він заявив, що на ці цілі з держбюджету виділять 8 млрд. грн. замість 3 млрд. грн, як планували раніше.

Верховна Рада 2 грудня ухвалила закон, який передбачає виділення 8 млрд гривень із державного бюджету на 2021 рік для виплати однієї тисячі гривень українцям, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-