Група Tolk приєдналася до Глобального договору ООН

Група Tolk приєдналася до Глобального договору ООН

Укрінформ
Міжнародна Група постачальників енергоресурсів Tolk приєдналася до учасників Глобального договору ООН та зобов’язалась дотримуватися 10 принципів договору за напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та боротьба з корупцією.

Про це Укрінформу повідомив СЕО Групи постачальників енергоресурсів Tolk Володимир Крупко.

«Приєднання до Глобального договору ООН — це послідовний крок у рамках стратегічного розвитку Групи Tolk. Ми постійно свідомо впроваджуємо системний соціальний підхід до людей та навколишнього середовища, в якому всі працюємо та живемо, реалізуючи конкретні проєкти», - сказав Крупко.

Він висловив сподівання, що досвід групи сприятиме розвитку України як у нинішній складний час, так і в період відновлення й відбудови.

Зазначається, що основними напрямами сталого розвитку у стратегії та поточній діяльності Групи є забезпечення здорового способу життя та благополуччя людей, підтримка ґендерної рівності, ліквідація дискримінації у сфері праці та зайнятості, гідна праця та економічне зростання, інновації та інфраструктура, відновлювана енергія, відповідальне споживання ресурсів.

Читайте також: Рада ООН з прав людини вимагає негайно припинити військові дії рф проти України

Серед ключових соціальних проєктів Групи Tolk - надання фінансової підтримки всеукраїнському суспільству УТОГ, допомога в оплаті реабілітації та оздоровлення людей, що мають вади зі слухом; договори з локальними представництвами УТОГ – для замовлення їхніх послуг і продукції та постачання електроенергії для них за спеціальними тарифами.

Також Група Tolk є партнером громадської організації "Розвиток IT-освіти" - для сприяння талановитій молоді, яка обрала для себе сферу цифровізації економіки.

Tolk підтримує Гуманітарний хаб Харківської ТЕЦ-5, який щодня у перервах між обстрілами доставляє харчі, ліки та інші необхідні речі понад 5 000 мешканців Харкова та найближчих населених пунктів.

Також надається цільова підтримка малому та середньому бізнесу. До завершення періоду воєнного стану в Україні для українських компаній діє спеціальний тариф “Своєчасна підтримка” без оплати послуг постачальника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-