Шмигаль обіцяє якісні зміни та всебічну підтримку бізнесу

Шмигаль обіцяє якісні зміни та всебічну підтримку бізнесу

Укрінформ
Бізнес є рушієм відновлення і зростання України, тому його всебічна підтримка є пріоритетом роботи уряду.

Як передає Укрінформ, про це написав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі, зазначивши, що на цю тему він говорив під час наради з бізнес-омбудсманом Романом Ващуком.

«Мінімізація бюрократії та податкових перевірок, супровід інвестицій, доступні кредити – все це важливо для бізнес-спільноти. Ці питання порушувалися під час зустрічі Президента Володимира Зеленського з підприємцями, над їх (питань - ред.) вирішенням працюємо», – підкреслив Шмигаль.

За його словами, у пріоритеті - діджиталізація та автоматизація процесів, зменшення ролі людського фактора. Масштабна дерегуляція – скасування, спрощення або цифровізація регуляторних інструментів.

Читайте також: Шмигаль обговорив із урядовцями та військовими реформу «Український щит»

«Кредитна та грантова підтримка держави, програми лояльності для інвесторів, індустріальні парки», - додав Прем'єр.

Він відзначив також нові перспективи євроінтеграції: ринки, технології, інвестиції. «Також рухаємося до членства в ОЕСР. Опанування стандартів Організації – шлях до кращого бізнес-середовища», - написав глава уряду.

За словами Прем’єр-міністра, загалом влада планує зменшити частку держави в економіці, посилити бізнес, включивши Україну в європейські та глобальні ланцюги виробництва.

Читайте також: Громадяни та бізнес цьогоріч придбали військових облігацій на ₴59,2 мільярда – НБУ

Шмигаль також подякував Ващуку за посередництво в комунікації з бізнесом, що є запорукою ухвалення правильних управлінських рішень.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр неодноразово наголошував на тому, що Кабінет Міністрів планує масштабну дерегуляцію для бізнесу та продовжуватиме скасовувати непотрібні дозволи та ліцензії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-