У Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання Шуфрича з посади голови комітету

У Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання Шуфрича з посади голови комітету

Укрінформ
Представники парламентської президії зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови про відкликання народного депутата Нестора Шуфрича з посади голови Комітету ВР з питань свободи слова.

Про це Укрінформ повідомляє із посиланням на сайт парламенту.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, його перший заступник Олександр Корнієнко і заступниця Олена Кондратюк пропонують відкликати Нестора Шуфрича з посади голови Комітету ВР з питань свободи слова внаслідок обставин, що унеможливлюють виконання ним своїх обов’язків.

Читайте також: Секретар РНБО про арешт Шуфрича: Все до цього йшло

Як повідомляв Укрінформ, 15 вересня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід голові комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестору Шуфричу, якому повідомили про підозру у державній зраді, - тримання під вартою до 13 листопада включно.

Нестор Шуфрич – проросійський політик, народний депутат Верховної Ради 3-го, 4-го, 6-го, 7-го, 8-го та 9-го скликання. У 9-му скликанні – член забороненої політичної партії "Опозиційна платформа – За життя". Шуфрич заперечував російську агресію на сході та називав війну в Україні "громадянською".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-