Єрмак обговорив імплементацію Формули миру з радником президента ПАР

Єрмак обговорив імплементацію Формули миру з радником президента ПАР

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником президента Південно-Африканської Республіки з питань національної безпеки Сідні Муфамаді.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

"Особливу увагу було зосереджено на процесі імплементації української Формули миру. Андрій Єрмак подякував за активну участь делегації ПАР у консультаціях радників із питань національної безпеки в Копенгагені та Джидді. Зі свого боку Сідні Муфамаді підтвердив готовність взяти участь у наступній зустрічі, що відбудеться незабаром на Мальті", - йдеться у повідомленні.

Співрозмовники також обговорили ситуацію на Близькому Сході та погодилися з необхідністю докласти зусиль для деескалації конфлікту, пошуку миру та захисту цивільних. Також наголошувалося на важливості безперешкодного функціонування гуманітарних коридорів для евакуації та забезпечення стабільного постачання гуманітарних вантажів.

Читайте також: Єрмак і глава МЗС Мальти обговорили поглиблення взаємодії України з Глобальним Півднем

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський обговорив зі спадкоємним принцом, прем'єр-міністром Королівства Саудівська Аравія Мухаммадом бін Салманом аль Саудом розвиток співпраці між країнами та підготовку до Глобального саміту миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-