Президент: Щодня протидіємо російським спробам зірвати Саміт миру

Президент: Щодня протидіємо російським спробам зірвати Саміт миру

Відео
Укрінформ
Щодня додаються нові учасники Саміту миру і щодня українська влада протидіє російським спробам зірвати чи послабити Саміт.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час вечірнього звернення, передає Укрінформ.

«Провів кілька нарад із нашою зовнішньополітичною командою про необхідні результати цього червня. Ми детально плануємо перемовини, зустрічі наших представників, зміст документів. Це стосується і оборонних пакетів для України, і нових безпекових угод, і Саміту миру. Фактично щодня ми додаємо учасників Саміту та протидіємо російським спробам зірвати чи послабити Саміт», – зазначив Зеленський.

За його словами, зараз кожен представник України має своє чітке завдання – як зробити наступний місяць більш результативним для України.

Читайте також: Україна має вже 12 безпекових угод із понад $23 мільярдами підтримки - Зеленський

«І кожен місяць, кожен тиждень, кожен день повинні додавати сили нашій державі, нашому суспільству в захисті, в нашому захисті. Це залежить від усіх, хто працює на державу і в державі», – додав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Глобальний саміт миру відбудеться 15-16 червня у Швейцарії. Очікується, що участь у ньому візьмуть глави держав та урядів з усіх континентів. Країни-учасниці вироблять спільну переговорну позицію і передадуть її Росії.

Українська формула миру – дипломатичний механізм, який пропонує наша держава для досягнення справедливого закінчення розв’язаної Росією війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-