Глава оборонного комітету Бундестагу: Курська операція закладає основу для перемовин з наступником Путіна

Глава оборонного комітету Бундестагу: Курська операція закладає основу для перемовин з наступником Путіна

Укрінформ
Курська операція ЗСУ засвідчила, що російський можновладець Володимир Путін нічого не контролює, і заклала хорошу основу для переговорів із його наступником.

Про це глава оборонного комітету Бундестагу Маркус Фабер написав у соцмережі Х, передає Укрінформ.

Він зауважив, що український наступ проти загарбницьких військ під Курськом йде краще, ніж очікувалося.

«Прогрес показує російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює і що для військового керівництва це занадто. Хороша основа для мирних переговорів із наступником Путіна. І переговорів з Путіним перед Міжнародним кримінальним судом», - написав політик.

Він зауважив, що поступ ЗСУ змушує агресора відвести свої війська з фронту на сході України, що зменшує тиск на українських військовихих там.

Також Фабер вважає це хорошим приводом поговорити про Leopard2.

«Наша військова допомога Україні – найкраща інвестиція в нашу безпеку. Це щодня зменшує потенціал російської загрози. Це захищає мирне населення України від того, щоб воно стало біженцями. Рупори Путіна в Німеччині тепер теж можуть це усвідомити», - йдеться у дописі.

Читайте також: Кремль намагається применшити масштаб подій в Курській області - ISW

Як відомо, Фабер, політик Вільної демократичної партії, який лише нещодавно очолив оборонний комітету Бундестагу, отримав широку популярність в Україні після того, як кілька днів тому заявив, що не бачить проблем із використанням ЗСУ переданої їм німецької зброї на території Курської області, а також повторив те, що говорив і раніше про необхідність передачі Німеччиною Україні далекобійних ракет Taurus.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-