Боїться, що терору може прийти кінець: в ОП відреагували на погрози Путіна

Боїться, що терору може прийти кінець: в ОП відреагували на погрози Путіна

Укрінформ
Останні заяви Володимира Путіна засвідчують його страх, що терору може прийти кінець, чому сприятиме дозвіл на далекобійні удари по Росії.

Таку думку керівник Офісу Президента Андрій Єрмак висловив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Гучні страшилки режиму Путіна свідчать тільки про його страх, що терору може прийти кінець. Потрібні сильні рішення. Терор можливо припинити, знищивши військові об’єкти, з яких він бере початок. Російський терор починається на складах зброї, аеродромах і воєнних базах на території РФ. Якщо Росія не готова припинити терор добровільно, потрібно змусити їх це зробити силою. Будь-які погрози вони роблять від страху втратити можливості вбивати людей», – наголосив Єрмак. 

Він підкреслив, що дозвіл на удари вглиб Росії пришвидшить вирішення проблеми російського терору і не дозволить йому поширитись на інші країни світу, чого так прагне Путін.

Читайте також: Остаточне рішення щодо далекобійних ударів по РФ іще не ухвалено - прем’єр Британії

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Путін заявив, що будь-який крок Заходу, який дозволить Києву використовувати далекобійну зброю проти цілей на території Росії, означатиме, що НАТО і європейські країни перебувають «у стані війни» з РФ.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україні потрібен дозвіл на застосування далекобійної зброї по військових об’єктах на території Росії від чотирьох країн: Сполучених Штатів, Великої Британії, Франції та Німеччини.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-