Зеленський поділився деталями Плану перемоги з Гарріс

Зеленський поділився деталями Плану перемоги з Гарріс

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс представив деталі Плану перемоги.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Глава держави подякував Камалі Гарріс за участь у першому Саміті миру й за незмінну підтримку України з боку Сполучених Штатів протягом усього цього часу.

На зустрічі Зеленський поділився деталями Плану перемоги. «Для нас це дуже важливо – бути повністю зрозумілими й працювати в цілковитій координації зі Сполученими Штатами. Сьогодні вранці я говорив із конгресменами обох палат, обох партій. І я вдячний за двопартійну підтримку. Ми віримо, що цю війну можна виграти і що справедливий мир може бути ближчим лише зі Сполученими Штатами», – сказав він.

Президент розповів про останні події на полі бою, операцію в Курській області, а також про російські атаки на українську енергетику.

Він закликав зміцнити протиповітряну оборону України й посилити тиск на РФ.

«Ми повинні зберігати жорсткість санкцій проти Росії та використовувати доходи від заморожених російських активів, щоб захистити Україну, наших людей, наші міста, нашу лінію фронту від російського зла. І, звичайно, ми повинні наполегливо працювати над притягненням до відповідальності всіх російських воєнних злочинців», – наголосив глава держави.

Фото: ОП
Фото: ОП

Гарріс зазначила, що це вже її сьома зустріч із Зеленським, і запевнила в непохитній підтримці України. За її словами, США продовжать надавати безпекову допомогу, необхідну для перемоги нашої держави.

Читайте також: Зеленський обговорив з делегацією Сенату США пункти Плану перемоги

«Ми повинні захищати наші демократичні цінності та протистояти агресорам. І ми повинні відстоювати міжнародний порядок, правила й норми. Кожен із цих принципів поставлений на карту в Україні, і саме тому боротьба України має значення для американського народу», – наголосила віцепрезидентка Сполучених Штатів.

Як повідомляв Укрінформ, у ході зустрічі з главою Білого дому Джо Байденом Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги нашої держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-