Зеленський - про дозвіл США на удари вглиб Росії: Я тепер більш позитивно налаштований

Зеленський - про дозвіл США на удари вглиб Росії: Я тепер більш позитивно налаштований

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський сказав, що тепер він більш налаштований на позитивне розв'язання питання надання дозволу для України на завдання ударів по цілях углиб території РФ.

Про це Зеленський заявив в інтерв'ю Fox News за результатами зустрічі з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, передає Укрінформ.

"Тепер я більш позитивно налаштований щодо цього (отримання дозволу - ред.)", - сказав Президент у відповідь на питання ведучого.

Зеленський додав, що робота над зазначеним питанням почалася, і він поділився деталями щодо цього з президентом Байденом та кандидатами на посаду очільника США Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Ведучий Fox News попросив Зеленського прокоментувати його інтерв'ю New Yorker, де той заявив, що Трамп "насправді не знає, як зупинити війну, хоча може думати, що знає". Український президент у відповідь уточнив, що українці знають "значно краще, ніж будь-хто, включаючи Дональда Трампа, що відбувається в Україні".

"Це складно зрозуміти", - додав він і зазначив, що за час війни Україна дуже змінилась, і "без цього досвіду справді неможливо зрозуміти, як зупинити Путіна".

"Україна до повномасштабного вторгнення та Україна зараз - це дві різні речі", - сказав Зеленський.

Він також відповів на критику республіканців щодо його візиту до Пенсильванії на завод з виробництва боєприпасів, нагадавши, що раніше відвідував завод у штаті Юта, де зустрічався з республіканцями.

Читайте також: Україна отримала повну підтримку стратегії наближення миру завдяки силі - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Президент України після зустрічі з Дональдом Трампом у п’ятницю підкреслив необхідність справедливого миру. Він також наголосив, що розраховує на підтримку й лідерство США у світі, щоб натиснути на Путіна у всі можливі способи.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-